Zeg JA! tegen
nieuwe avonturen!

Hoe werkt een verrassingsreis op maat?

Een unieke beleving voor jou en jouw dierbaren, dat is wat je te wachten staat. Maar om dat te kunnen regelen heb ik natuurlijk wel wat informatie nodig. Bestemming onbekend, geen volledige controle op waar de reis jullie naar toe brengt. Maar er zijn natuurlijk wel een aantal dingen waar jij wel wat over te zeggen hebt en dat ga ik je hier precies uitleggen.

In 5 stappen op weg naar jullie nieuwe avontuur!

Je hebt de keuze uit 2 mogelijkheden: Short Stay of  2 nights away (wil je langer weg? Dat kan zeker. Neem dan contact met mij op). Wanneer je de keuze hebt gemaakt hoe lang je weg wilt, heb je hierna de keuze uit 4 verschillende pakketten; Comfort, premium, deluxe of royal. Kies je voor Comfort dan boek ik alleen de accommodatie met ontbijt en heb je de volledige vrijheid in wat je wilt gaan doen op de bestemming. Bij de andere pakketten zit er 1 of 2 activiteiten bij inbegrepen, een culinaire verrassing en kies je voor royal dan kies je voor extra luxe! Klik hier voor de arrangementen.

Online krijg je een vragenlijst te zien waarin jij je wensen en voorkeuren kunt aangeven. Zo krijg ik een beter idee wat jullie interesses zijn. Zo geef je op met wie je op avontuur gaat, wanneer je op reis wilt, wat jullie doel is van deze reis en waar je wel of juist niet blij van wordt. Je mag ook maximaal 2 provincies uitsluiten waar je echt niet heen wilt. Misschien vanwege de reisafstand of omdat je daar zelf woont.

Nu begint het echte werk voor mij. Met alle informatie die jullie hebben opgegeven ga ik op zoek naar die ene parel voor jullie. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen en voorkeuren. Ook ga ik op zoek naar activiteiten als dit inbegrepen is in jullie pakket. Dit kan werkelijk van alles zijn zoals bijvoorbeeld een escaperoom, een fietstocht of een creatieve workshop. Allemaal afgestemd op wat jullie hebben aangegeven, of misschien wel iets wat een beetje uit jullie comfortzone ligt 😉.

Wanneer ik alles compleet heb en de datum nadert dat jullie avontuur zal gaan beginnen, hou dan goed je brievenbus in de gaten! Per post ontvang je een pakket met alle benodigdheden. Je ontvangt verschillende enveloppen met allemaal tips en informatie die je nodig hebt voor deze verrassingsreis.

Nu is het moment daar, je gaat vertrekken naar bestemming onbekend!
Vergeet vooral je pakket niet natuurlijk anders wordt het echt bestemming onbekend, zelfs voor mij hihi. Iedere envelop brengt je een stapje dichterbij alle onthullingen! Kan jij jezelf bedwingen en de enveloppen dicht houden totdat het tijd is om hem open te maken? Of kan je de spanning niet meer aan en maak je ze allemaal tegelijk open? Dit laat ik helemaal over aan jou. Now it’s time to go on an adventure!

Andere wensen?

Heb je nu andere wensen dan dat in de arrangementen staat, geen probleem! Aangezien ik maatwerk lever kan je altijd contact met mij opnemen om te kijken of ik aan je wensen kan voldoen.

Heb je een vraag?