Zeg JA! tegen
nieuwe avonturen!

Over mij

Hi, mijn naam is Denise Zwamborn en net als jij een avonturier!

Mijn hart ligt al van jongs af aan bij het toerisme. Toen ik moest gaan bedenken als jonge dame wat ik wilde worden later riep ik altijd dat ik mijn eigen reisbureau wilde hebben. Ik ben dan ook na de middelbare school MTRO gaan studeren (toerisme en recreatie) in Leiden. Door de jaren heen heb ik diverse banen in het toerisme gehad, zo heb ik gewerkt op een reisbureau, bij een cruisemaatschappij en heb ik reizen ingekocht en verkocht voor mensen met een beperking. Hier heb ik allemaal erg veel van geleerd waardoor ik de keuze had gemaakt om als zelfstandig reisagent aan de slag te gaan een aantal jaren geleden. Maar toen Corona om de hoek kwam kijken ben ik er uiteindelijk mee gestopt omdat ik naast de reisbranche ook nog een eigen massage en coaching praktijk heb. Mijn focus is volledig daar heen gegaan maar toch kriebelde er iets…. Ik miste de reisbranche toch wel! En toen ontstond dit nieuwe toffe concept.

Ik hou van avontuur, mensen verrassen maar ook alles uitpluizen en zoeken naar die perfecte bestemming voor jou. En toen is 1+ 1 = 2 geworden, Magical Moment! Wij zijn zelf echte levensgenieters en ik ben altijd op zoek naar die pareltjes voor onze eigen reizen en weekendjes weg. Dat mag ik nu voor jou gaan doen.

Missie

Mijn missie is om iedereen te laten genieten! Vertrouwen op het universum dat je wordt gebracht waar jij op dat moment behoefte aan hebt en wat jij nodig hebt. Met een klein beetje hulp van mij 😉. Magische momenten creëren en nieuwe herinneringen maken met elkaar, dat is waar het om draait in het leven wat mij betreft. En hoe tof dat ik daar een aandeel in mag hebben bij jou. Ik hou van verbinding maken, dat is ook wat ik doe in mijn massage praktijk en dat hoop ik bij Magical Moment ook te laten ervaren voor jou en je medereiziger(s). We zijn altijd snel geneigd om het bekende op te zoeken maar juist hierbij ga je buiten de gebaande paden om zo het avontuur tegemoet te gaan.

Heb je een vraag?